Cursusdag: Verlaag je stresslevel met voeding en natuur

Cursusdag: Verlaag je stresslevel met voeding en natuur

Chronische stress is een van de grootste oorzaken van energieverlies en onderliggende ziekte. Voeding, omgeving en mindset hebben een grote invloed op je stresssysteem. Met de juiste inzichten en keuzes kun je je stresslevel verlagen en dichter tot jezelf komen. 

Tijdens de cursusdag leer je hoe het stress en energiesysteem werkt. Om hier meer inzicht in te krijgen nemen we onder andere een kijkje in het leven van onze verre voorouders van 2 miljoen jaar geleden en de huidige nog bestaande natuurstammen. Wat leren we van deze mensen en hoe kunnen we dit toepassen in ons dagelijks leven?

Je leert hoe voeding, beweging en natuur een grote bijdrage leveren aan een goede energiehuishouding en het ervaren van levensgeluk. Natuur is ervaren. Als onderdeel van de dag gaan we naar buiten waar je begeleid wordt hoe je de natuur kunt inzetten om op te laden en te ontspannen.

Je gaat onderzoeken wat jou stress triggers zijn en wat jij nodig hebt om deze te verlagen. 

Bij elkaar een leerzame, praktische, gezellige en energie gevende dag. Een dag waar je inzichten krijgt over de waarde van energie op je gezondheid en levensgeluk.

Onderdelen die tijdens de cursusdag aan bod komen zijn:

Previous
Next

Prijs: 70 euro inclusief uitgebreide lunch

Datums

22 januari van 10:00 tot 16:00 – Locatie: Tuinderij de Es in Haaren – Ruimte voor 14 deelnemers

leefstijltrainer Zoe Silvester

Na mijn grote wereldreis van 1 jaar, terug in een werksituatie waar ik mij niet thuis voelde, zoekende naar zingeving kwam de klap. Mijn lichaam en geest gingen op de rem. Ik kon letterlijk niet verder. Alle energie was verdwenen. 

Dit was de aanleiding voor een jarenlange zoektocht naar zingeving, passie, levensvreugde en vooral innerlijke rust.

Via coachings, zielenwerk, de opleiding natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, permacultuur en Shinrin Yoku kwam ik steeds dichter tot de mooie onderneming die ik nu heb opgezet. Hierin zijn al mijn kennisgerichte en persoonlijke ervaringen in verweven.

Alle ervaringen, opleidingen en passie hebben ertoe geleid dat ik mijn aanbod richt op stressreductie, het verhogen van energie en het bereiken van levensvreugde. 

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen en deelgenoot te maken van mijn kennis en ervaring.

Geïnteresseerd?

Volg de nieuwsbrief en blijf op de hoogte voor aankomende workshop datums

Leuk dat je interesse toont!