Integrale massage

Een integrale massage is een behandeling die zich richt op de diepere spanningslagen en blokkades in het lichaam. Met behulp van een of meerdere massage behandelingen, wordt het lichaam ondersteund weer te herstellen en in balans te komen.

Gedurende de behandeling maak ik gebruik van meerdere massagetechnieken zoals: ontspanning, pulsing, stretching en energetische massage. Iedere massage is anders. Ik stel mijn massage af op de klacht en wat er in het lichaam naar boven komt. 

Tijdens de massage wordt je gecoacht fysieke spanning door middel van ademhaling los te laten. Het is een hele prettige manier om in weer in contact te komen met je lichaam, te voelen wat er in je lichaam leeft en de body-mind connectie te herstellen.

Resultaten van een integrale massage

Verloop afspraak

Iedere massage is een ontdekkingsreis door het lichaam. Ik stem mijn massage af op de klacht en de blokkades die in het lichaam naar boven komen. 

Intakegesprek

De eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarin we jouw vraag of klacht uitdiepen. Ik hoor graag wat jou verwachtingen of doel zijn van de massage. 

Ontspanningsfase

De massage begint met ontspanningstechnieken. Hier maak je het begin contact te maken met je lichaam. Je komt steeds meer tot rust.

Verdieping

Gedurende de ontspanningsfasen voel ik waar spanningsgebieden zich in het lichaam bevinden. In de verdieping coach ik je contact te maken met het spanningsgebied.

Vanaf de plek verkennen we de diepere lagen van het spanningsgebied. Je kunt de spanning verkennen. Gedurende dit proces kunnen emoties, gedachten of beelden omhoog komen.

De afspraak duurt 80 tot 90 minuten

Investering

Eerste consult, duur: 90 min, prijs 70 euro

Vervolg afspraak, duur: 70 min, prijs 60 euro

Afspraak maken

Maandag                   9:00 tot 18:00

Woensdag.                9:00 tot 18:00

Donderdag                9:00 tot 18:00

 

Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken. Je mag altijd bellen voor meer informatie.

Nummer: 0623049126

E-mail: info.bodysoulworks@gmail.com

Voor een afspraak die binnen 24 uur geannuleerd wordt. Reken ik 50% van de consult kosten.